x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

48e Nationale veldloop

Ga jij op 16 februari 2020 met de overwinning lopen?

Jouw categorie:

Start: 11u20

1x
+
F

Prijzen: Prijzentafel

Info
Parcours

Evenement

Download het volledige programma met parcours en legenda.

Neem deel aan onze Strava en Facebook-evenementen:

Prijzen

De winnaar bij de senioren ontvangt € 150, de volgende vier in stand krijgen respectievelijk € 100, € 75, € 50 en € 25. De prijzen worden zowel bij de heren als dames verdeeld.

De prijsuitreiking start telkens exact 1 uur na afloop van de wedstrijd. De prijzen worden allemaal in “kantine 2” (nabij de spoorweg) uitgereikt.

Praktisch

  • We stellen op 2 locaties kleedkamers ter beschikking. Op het terrein waar de veldloop plaats heeft, aangeduid met kledij-icoontje, en in het gemeentelijk Sportcentrum, aan de Albert I-straat 124.
  • Er is parkeergelegenheid voorzien aan het sportcentrum van de gemeente en de omliggende straten. Er is een tweede grote parking op wandelafstand van het sportcentrum in de Oudebaan nabij het kerkhof.

Locatie

Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen